AZ Gastro 2

AZ Gastro 2

Tradiční česká kuchyně - Polévka je grunt - Jak se připravuje pravý maďarský guláš - Maďarský guláš po česku - Svíčková na smetaně - Vepřo, knedlo, zelo - Hovězí guláš

Vlajkové lodi tradiční české kuchyně. O české kuchyni se říká, že je těžká, kalorická a nezdravá. Co s tím naděláte? Kdyby Česko leželo někde u Středozemního moře, nikoho by ani nenapadlo cpát do sebe tučné vepřové a těžké omáčky, protože to se v horku opravdu moc nedá. Chutnaly by nám víc lehčí opečená libová masíčka a načechrané vychlazené saláty se spoustou tekutiny.  Podnebí by si to samo vynutilo. A kdyby praotec Čech zakotvil někde u Baltu, kde se jen tak snadno něco neurodí, zato v moři je plno ryb, byla by česká kuchyně postavená na nich.

AZ Gastro 1

AZ Gastro 1

Zpracování zelených rajčat - Martinik (Martinique) - Houby v kuchyni - Léčivé houby - Recepty s houbami - Zapečené brambory - Zapečené těstoviny

Houby zvláštní potravina. Houby mají nos. Jakoby cítily, že letos bude suchý podzim, využily jediných pár týdnů deštivého léta a vyrostly všechny najednou, kromě těch opravdu pozdních, které potřebují nejen vláhu, ale i chlad a mlhy. Na podzim by měly nastat ty pravé houbařské žně, ale nenajdete ani prašivku. Pokud zaprší, mají ještě šanci. Ale musel by to být pořádný déšť, ne nějaké desetiminutové spršky.  A lépe několik dnů za sebou.  Ovšem vrhat se hned po dešti do lesa je bláhové.  Podhoubí se musí nejdřív probudit a pak ještě pár dnů trvá, než na světlo vystrčí první hlavičky svých plodů, tedy hub, jak je známe a sbíráme.

Originální bonboniéry - Jedinečný dárek

szpitalnych ośrodków leczenia zdrowia psychicznego http://kupicpigulki.pl/maxigra/ waga strata pigułki, które działają szybko

Přihlásit / Registrovat