AZ Gastro 2

AZ Gastro 2

Tradiční česká kuchyně - Polévka je grunt - Jak se připravuje pravý maďarský guláš - Maďarský guláš po česku - Svíčková na smetaně - Vepřo, knedlo, zelo - Hovězí guláš

Vlajkové lodi tradiční české kuchyně. O české kuchyni se říká, že je těžká, kalorická a nezdravá. Co s tím naděláte? Kdyby Česko leželo někde u Středozemního moře, nikoho by ani nenapadlo cpát do sebe tučné vepřové a těžké omáčky, protože to se v horku opravdu moc nedá. Chutnaly by nám víc lehčí opečená libová masíčka a načechrané vychlazené saláty se spoustou tekutiny.  Podnebí by si to samo vynutilo. A kdyby praotec Čech zakotvil někde u Baltu, kde se jen tak snadno něco neurodí, zato v moři je plno ryb, byla by česká kuchyně postavená na nich.

Výběr z obsahu časopisu

Vlajkové lodi tradiční české kuchyně

Polévka je grunt?
Polévka je v tom nevinně
Po polévce se hubne
Polévkové čarování

Chcete-li guláš, objednejte si perkelt
Jak se pravý maďarský guláš připravuje    
Maďarský guláš po česku
Pravý guláš má duši
Pastevci předběhli dobu
Pastevci by se divili

Rejstřík receptů
Svíčková na smetaně  
Jeřabiny jako brusinky
Vepřo, knedlo, zelo
Nízkokalorické vepřo, knedlo, zelo
Zelňačka se sójovými boby
Zeleninová polévka se smetanou
Bramborová polévka
Čočková polévka se slaninou
Zelná polévka
Květáková polévka
Pórková polévka s brambory
Ruský boršč   
Koprová polévka
Hovězí guláš
Špekáčkový pikantní guláš
Znojemský guláš  
Segedínský guláš  
Vepřový guláš na pivě a česneku
Krůtí guláš na paprikách
Rychlý guláš ze šmakouna

Přečíst on-line


Lenka Gravatar   17.07.2014 21:22
Ano Ne Dekuji moc, těším se jak si poctu.
 

Nemáte oprávnění ke komentování!

Komentování je přístupné registrovaným členům eListingKLUBU - Zaregistrujte se prosím

Originální bonboniéry - Jedinečný dárek

szpitalnych ośrodków leczenia zdrowia psychicznego http://kupicpigulki.pl/maxigra/ waga strata pigułki, które działają szybko

Přihlásit / Registrovat