AZ Gastro 2

AZ Gastro 2

Tradiční česká kuchyně - Polévka je grunt - Jak se připravuje pravý maďarský guláš - Maďarský guláš po česku - Svíčková na smetaně - Vepřo, knedlo, zelo - Hovězí guláš

Vlajkové lodi tradiční české kuchyně. O české kuchyni se říká, že je těžká, kalorická a nezdravá. Co s tím naděláte? Kdyby Česko leželo někde u Středozemního moře, nikoho by ani nenapadlo cpát do sebe tučné vepřové a těžké omáčky, protože to se v horku opravdu moc nedá. Chutnaly by nám víc lehčí opečená libová masíčka a načechrané vychlazené saláty se spoustou tekutiny.  Podnebí by si to samo vynutilo. A kdyby praotec Čech zakotvil někde u Baltu, kde se jen tak snadno něco neurodí, zato v moři je plno ryb, byla by česká kuchyně postavená na nich.

Ženská zóna 12

Ženská zóna 12

Živá strava vitariánství - Společenské šaty - Soukromí na facebooku - Kontaktní čočky a líčení - Štefan Itcho Pčelár - Zdravé saláty - Splňte si své sny

Živá strava vitariánství. U živé stravy jde o konzumaci přirozených potravin, v syrové podobě. Ozdravuje tělo, detoxikuje organismus a tomuto způsobu požívání pokrmů se připisuje i přínos vitality. Znamená to, že se živíme tím, co nám připravila Příroda – bez úprav jako vaření, pečení, smažení, konzervace, pasterizace.

Pochutnej si se STOBem 44

Pochutnej si se STOBem 44

Skupinové hubnutí - Vánoční snídaně - Tipy na cukroví - Nízkokalorické vánoční cukroví - Tipy na vánoční dárky - Tipy na vhodné svačiny pro dítě - Vánočka

Předvánoční a vánoční střípky. Tak už je to zase tady! Vánoce a s nimi nejen spousta dárků, ale také zážitků, a hlavně – dobrého jídla. Jak to jenom přežiju?!? Je velká škoda, že svátky, které bychom si měli užívat, prožijeme často v úzkosti z nabraných kilogramů.

Pochutnej si se STOBem 43

Pochutnej si se STOBem 43

Hubnutí pod odborným vedením - Srí Lanka je tropický ráj - Zdravá strava pro děti - Jak má vypadat snídaně školáka - Co školákům k snídani

Bylo krásné srpnové ráno. Sluníčko se vyhouplo na blankytně modrou do čista vymetenou oblohu, učesalo si paprsky, usmálo se shora na svět a rozhlédlo se, co je tu nového. Když skončilo s revizí, slastně se protáhlo. To bude zase krásný denJ. Pak ale uvidělo mě a rozzlobilo se: „Co to bylo před rokem za...

Pochutnej si se STOBem 42

Pochutnej si se STOBem 42

Hubnutí chůzí - Jak vést dítě ke správným stravovacím návykům - Ranní vstávání a snídaně u dětí - Tajemství kávy - Mýty o kávě - Zdravé sladkosti pro děti - Večeře pro děti

Chválit, či nechválit? „Jaroušku, ty jsi tedy moc šikovný chlapeček. Tak pěkně sis vyčistil zoubky, umyl sis ručičky, a jak jsi to po sobě hezky uklidil!" rozplývala jsem se jednoho večera nad konáním svého tříletého syna. Podíval se na mě svýma nevinnýma očkama a odpověděl: „Máš plavdu, mami!" Stála jsem proti němu a...

Pochutnej si se STOBem 41

Pochutnej si se STOBem 41

Co čeká pacienty po infarktu - Rizika pro srdce - Vysoký cholesterol - Léčba obezity - Biopotraviny v kuchyni - Jak na menopauzu - Výhody a nevýhody biopotravin

Soutěž, z níž neodejdete s prázdnou. Chybí vám impulz ke změně životního stylu, chcete se zbavit svého problému či chcete jen prostě žít zdravěji? STOB (STop OBezitě) organizuje kurzy snižování nadváhy po celé České republice a jejich efektivitu uznávají odborníci jak v Čechách, tak ve světě. Doba si dnes žádá...

Pochutnej si se STOBem 40

Pochutnej si se STOBem 40

Produkty vhodné při hubnutí - Tuky v jídelníčku - Na jaké potraviny a výrobky si dát pozor? - Recepty ze syrečků - Přehled mastných kyselin a jejich vliv na zdraví

Tuky pod lupou. Tuky bychom neměli ze stravy vyřazovat, měli bychom si je pečlivě vybírat a hlídat jak množství, tak kvalitu. Z hlediska množství bychom měli konzumovat okolo 30 % našeho denního energetického příjmu. Velice důležitá je kvalita tuků. Z tohoto hlediska rozdělujeme tuky na dvě...

Barvík 1

Barvík 1

Jak se Barvík narodil - Omalovánky - Hrajeme si s písmenkem S - Jak využít Barvíka pro zábavu - Stolní hra na přestávku - Hledejte obrázky - Kudy do školy - Barvíkovy duhové knoflíky

Milé děti, dostáváte do ruky první číslo elektronického časopisu Barvík pro kluky a holky. Čeká vás zábavné čtení, zajímavé úkoly, nápadité recepty, omalovánky, praktické tipy a spousta dalšího. Zkrátka – prověříme vaši bystrost i šikovnost rukou. V dalším čísle Barvíka najdete řešení úkolů. 

AZ Gastro 1

AZ Gastro 1

Zpracování zelených rajčat - Martinik (Martinique) - Houby v kuchyni - Léčivé houby - Recepty s houbami - Zapečené brambory - Zapečené těstoviny

Houby zvláštní potravina. Houby mají nos. Jakoby cítily, že letos bude suchý podzim, využily jediných pár týdnů deštivého léta a vyrostly všechny najednou, kromě těch opravdu pozdních, které potřebují nejen vláhu, ale i chlad a mlhy. Na podzim by měly nastat ty pravé houbařské žně, ale nenajdete ani prašivku. Pokud zaprší, mají ještě šanci. Ale musel by to být pořádný déšť, ne nějaké desetiminutové spršky.  A lépe několik dnů za sebou.  Ovšem vrhat se hned po dešti do lesa je bláhové.  Podhoubí se musí nejdřív probudit a pak ještě pár dnů trvá, než na světlo vystrčí první hlavičky svých plodů, tedy hub, jak je známe a sbíráme.

Ženská zóna 11

Ženská zóna 11

Recepty z těstovin - Nová módní kolekce na jaro a léto - Reiki léčení - Tip na výlet - Mateřídouška obecná - O cestě ke kartám - Duchovní cesta - Poušť

O cestě ke kartám a Reiki léčení. Co všechno děláš a jak ses k této práci dostala?
Hlavně vykládám karty, pracuji s Reiki jako Mistr. Předávám Reiki a zasvěcuji do Reiki. Dále pracuji s automatickou kresbu a čistím pomocí Reiki a Dračí energie prostory od duchů a všech negativních energií. V 21 letech jsem byla...

Originální bonboniéry - Jedinečný dárek

szpitalnych ośrodków leczenia zdrowia psychicznego http://kupicpigulki.pl/maxigra/ waga strata pigułki, które działają szybko

Přihlásit / Registrovat