AZ Gastro 1
Zpracování zelených rajčat - Martinik (Martinique) - Houby v kuchyni - Léčivé houby - Recepty s houbami - Zapečené brambory - Zapečené těstoviny
Houby zvláštní potravina. Houby mají nos. Jakoby cítily, že letos bude suchý podzim, využily jediných pár týdnů deštivého léta a vyrostly všechny najednou, kromě těch opravdu pozdních, které potřebují nejen vláhu, ale i chlad a mlhy. Na podzim by měly nastat ty pravé houbařské žně, ale nenajdete ani prašivku. Pokud zaprší, mají ještě šanci. Ale musel by to být pořádný déšť, ne nějaké desetiminutové spršky. A lépe několik dnů za sebou. Ovšem vrhat se hned po dešti do lesa je bláhové. Podhoubí se musí nejdřív probudit a pak ještě pár dnů trvá, než na světlo vystrčí první hlavičky svých plodů, tedy hub, jak je známe a sbíráme.
Výběr z obsahu časopisu
Čatní ze zelených rajčat
Martinik (Département de la Martinique)
Houby zvláštní potravina
Jak rychle houby rostou?
Houby jako potravina
Houby v kuchyni
Konzervace hub pro kuchyňskou úpravu
Léčivé houby
Rejstřík receptů
Králík z Martiniku a bramborové nočky
Žampiónový salát
Masové ragú s houbami, rýže
Kapr na žampionech
Cizrnový salát se žampiony
Rybí polévka s houbami
Bramboračka
Hovězí steak s houbami a kuskusem
Masové ragú s houbami
Zapečené houby
Hovězí na houbách
Pravá houbová omáčka
Houbové Clafoutis
Plněný zelný list houbovou směsí, dušená rýže
Penne s brokolicí a houbami
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené brambory plněné hříbky
Topinky s houbami
Čočka s houbami a bylinkami
Sójové hašé se zeleninou a houbami
Nemáte oprávnění ke komentování!
Komentování je přístupné registrovaným členům eListingKLUBU - Zaregistrujte se prosím