AZ Gastro 2
Tradiční česká kuchyně - Polévka je grunt - Jak se připravuje pravý maďarský guláš - Maďarský guláš po česku - Svíčková na smetaně - Vepřo, knedlo, zelo - Hovězí guláš
Vlajkové lodi tradiční české kuchyně. O české kuchyni se říká, že je těžká, kalorická a nezdravá. Co s tím naděláte? Kdyby Česko leželo někde u Středozemního moře, nikoho by ani nenapadlo cpát do sebe tučné vepřové a těžké omáčky, protože to se v horku opravdu moc nedá. Chutnaly by nám víc lehčí opečená libová masíčka a načechrané vychlazené saláty se spoustou tekutiny. Podnebí by si to samo vynutilo. A kdyby praotec Čech zakotvil někde u Baltu, kde se jen tak snadno něco neurodí, zato v moři je plno ryb, byla by česká kuchyně postavená na nich.
Výběr z obsahu časopisu
Vlajkové lodi tradiční české kuchyně
Polévka je grunt?
Polévka je v tom nevinně
Po polévce se hubne
Polévkové čarování
Chcete-li guláš, objednejte si perkelt
Jak se pravý maďarský guláš připravuje
Maďarský guláš po česku
Pravý guláš má duši
Pastevci předběhli dobu
Pastevci by se divili
Rejstřík receptů
Svíčková na smetaně
Jeřabiny jako brusinky
Vepřo, knedlo, zelo
Nízkokalorické vepřo, knedlo, zelo
Zelňačka se sójovými boby
Zeleninová polévka se smetanou
Bramborová polévka
Čočková polévka se slaninou
Zelná polévka
Květáková polévka
Pórková polévka s brambory
Ruský boršč
Koprová polévka
Hovězí guláš
Špekáčkový pikantní guláš
Znojemský guláš
Segedínský guláš
Vepřový guláš na pivě a česneku
Krůtí guláš na paprikách
Rychlý guláš ze šmakouna
Stáhnout AZ Gastro č. 2 v PDF | 1.16 MB |
Nemáte oprávnění ke komentování!
Komentování je přístupné registrovaným členům eListingKLUBU - Zaregistrujte se prosím